top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBert Vos

Onze nieuwe CD is verschenen!

Vandaag is onze nieuwe CD Dos Klezmer Shifl verschenen. We zijn dolblij met het resultaat en we nodigen je uit om de CD te beluisteren. We zijn heel benieuwd wat je er van vindt. De CD is hier ook te downloaden.


Het artwork is van Erica Roozendaal en is zo beeldschoon, dat het de moeite waard is om te kopen, zelfs als je geen CD speler meer hebt :+)
Deze gloednieuwe CD is een prachtige verzameling instrumentale klezmerstukken en Jiddische liedjes, gezongen door Shura Lipovsky. Shura zingt haar eigen nieuwe versie van het bekende liedje Lomir zikh iberbetn, dat ze speciaal voor deze CD componeerde. Het titelstuk is een tijdens de Coronaperiode samengestelde suite, waarin elk bandlid een bijdrage levert. Eva groef de Talnoer Nign op, Erica schreef Blien (Jiddisch voor bloei), Iefke schreef Eden in dem Gortn voor haar dochter Eden en Bert schreef de Fuerther Freylehs, omdat elk verhaal vrolijk moet eindigen. De kinderen van de band zingen het liedje Mameloshn, dat Bert speciaal voor deze CD componeerde. De tekst bestaat uit allemaal lieve woordjes die ouders aan hun kinderen zeggen. Klarinettist Christian Dawid schittert in een aantal prachtige traditionele klezmerstukken.

Mocht je ons wat extra willen steunen met de concerttour die bij deze CD hoort dan waarderen wij dat enorm.


177 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page